Amsterdam e.o.

Welkom op de afdelingssite van JOVD Amsterdam en omstreken

Hier vind je meer informatie over de JOVD Amsterdam e.o. JOVD Amsterdam e.o. bestaat al sinds 1949. Sinds 1 januari 2000 is de JOVD de officiële jongerenorganisatie van de VVD. Echter zijn wij politiek onafhankelijk, wat betekent dat wij onze eigen standpunten kunnen innemen.

JOVD Amsterdam e.o is de grootste JOVD-afdeling van het land met meer dan 300 leden. Wij bieden de ideale mix tussen inhoud en gezelligheid. Bij ons is het mogelijk om je mening te scherpen tijdens debatten, deel te nemen aan luchtige maar leerzame cursussen, gezellig te borrelen met andere JOVD’ers of een interessante sprekersavond te bezoeken. Dit kan binnen de afdeling Amsterdam e.o, maar ook landelijk, bij andere afdelingen en zelfs internationaal.

Daarnaast biedt JOVD Amsterdam e.o jou als lid de mogelijkheid om je (politieke) ambities en talenten te ontwikkelen en te gebruiken. Ben jij een liberaal in hart en nieren, en wil jij je actief inzetten voor JOVD Amsterdam e.o? Dat kan! Door een mail te sturen naar Ivo de Wolff (secretaris@jovdamsterdam.nl) met daarin je naam en mobiele nummer zullen wij snel contact met je opnemen om te bekijken op welke manier jij actief kunt bijdragen binnen JOVD Amsterdam e.o.

 

Hopelijk tot snel!