Haarlemmermeer e.o.

Welkom op de afdelingssite van JOVD Haarlemmermeer e.o.

Hier vind je meer informatie over de JOVD en de afdeling Haarlemmermeer e.o. De JOVD bestaat al sinds 1949. Sinds 1 januari 2000 is de JOVD de officiële jongerenorganisatie van de VVD. De JOVD is echter wel politiek onafhankelijk, wat betekent dat wij, zonder verantwoording af te hoeven leggen, onze eigen standpunten kunnen innemen.

JOVD Haarlemmermeer e.o, opgericht in 2011, is een van de jongste afdelingen van de JOVD. Gezelligheid, vriendschap en inhoud staan al vanaf dag één hoog in het vaandel. De JOVD Haarlemmermeer e.o. is dé uitgelezen plek om je mening te scherpen tijdens debatten, deel te nemen aan luchtige maar leerzame activiteiten én natuurlijk gezellig te borrelen met andere JOVD’ers.

De JOVD kenmerkt zich, naast een gezellige vereniging, vooral als een politieke leerschool. Onder andere Mark Rutte, Hans Wiegel en Jort Kelder waren ooit actief binnen de JOVD. Voor een impressie van de vele boeiende activiteiten die de JOVD Haarlemmermeer e.o. aanbiedt kun je in de linker kolom terecht bij het kopje ‘agenda’. Ook als je nog geen lid bent, ben je van harte welkom om de sfeer eens te komen proeven.

Hopelijk tot snel!

Maarten Kraay
Voorzitter JOVD Haarlemmermeer e.o.