Amsterdam e.o.

Welkom op de afdelingssite van JOVD Amsterdam en omstreken

Hier vind je meer informatie over de Amsterdamse afdeling van de JOVD. De JOVD Amsterdam e.o. bestaat al sinds 1949. Sinds 1 januari 2000 is de JOVD gekoppeld aan de VVD, als jongerenorganisatie. De JOVD is echter een politiek onafhankelijke jongerenorganisatie. In de praktijk betekent dit dat wij onze eigen standpunten kunnen innemen, onze eigen visies kunnen formuleren en zelf bepalen wat wij denken dat goed is voor Nederland en in ons geval voor Amsterdam.

JOVD Amsterdam e.o is de grootste JOVD-afdeling van het land met meer dan 300 leden. Wij bieden de ideale mix tussen inhoud en gezelligheid. Bij ons is het mogelijk om je mening te scherpen tijdens debatten, deel te nemen aan luchtige maar leerzame cursussen, gezellig te borrelen met andere JOVD’ers of een interessante sprekersavond te bezoeken. Dit kan binnen de afdeling Amsterdam e.o, maar ook landelijk, bij andere afdelingen en zelfs internationaal.

Daarnaast biedt JOVD Amsterdam e.o jou als lid de mogelijkheid om je (politieke) ambities en talenten te ontwikkelen en te gebruiken. Speciaal voor het ontwikkelen van politiek talent heeft de Amsterdamse adeling "De Politieke Leerschool" opgericht. Daarbij krijgen leden van de afdeling elke maand een training van een deskundige op een bepaald gebied. Dit kunnen trainers van de JOVD zijn, maar ook van andere organisaties. Daarnaast heeft de Amsterdamse afdeling ook een Talentenklasje, waarbij leden nog intensiever worden klaargestoomd voor een mogelijke politieke loopbaan.

Ben jij een liberaal in hart en nieren, en wil jij je actief inzetten voor JOVD Amsterdam e.o.? Dat kan! Door een mail te sturen naar Berend van den Bosch (promotie@jovdamsterdam.nl) met daarin je naam en mobiele nummer zullen wij snel contact met je opnemen om te bekijken op welke manier jij actief kunt bijdragen binnen JOVD Amsterdam e.o.

 

Hopelijk tot snel!

Names het bestuur De Witte,

Aileen de Witte - Voorzitter

Guy Thoms - Secretaris

Olav Abbring - Penningmeester

Berend van den Bosch - Algemeen Bestuurslid Promotie en Ledenwerving