Excursie naar Pauw!

Altijd al eens in het publiek willen zitten bij Pauw? Dit is je kans! Op donderdag 6 december zal de JOVD Amsterdam een uitzending van Pauw bijwonen! Elke werkdag om 23:00 wordt de journalistieke talkshow van Jeroen Pauw live uitgezonden vanuit de DutchView Studio op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Op deze avond zullen wij in het publiek zitten! 


Om 21:45 uur zijn we welkom in het Media Café waar we voor de uitzending wat gaan drinken. Rond 22:30 zullen wij de studio in gaan en kunnen we van dichtbij meemaken hoe Jeroen de gasten interviewt.  

Interesse in een avondje politieke showbizz? Dat kan! Inschrijving geschiedt middels het invullen van onderstaand formulier. Let op! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en aanmelding is mogelijk tot 27 november! Ben er dus snel bij! 
Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van 2,50 euro, waar je het bijwonen van de uitzending én een drankje in het Media Café voor terug krijgt. Top deal toch?
https://docs.google.com/forms/d/15vg4iNK8UssgXrucUqkEBontxx54wq_rZAAq7sM3EZE/edit

Geïnteresseerd in een lidmaatschap bij de Amsterdamse afdeling van de JOVD? Of heb je vragen over onze organisatie: mail gerust naar bestuur@jovdamsterdam.nl

Direct lid worden? Dat kan! Welkom: https://www.jovd.nl/word-jovder

(C): Volkskrant

Terug

Datum

06 dec 2018 - 07 dec 2018

Locatie

Westergasterrein, Amsterdam

Aanvangstijd

21:45

Contactpersoon

Eline Aarts

eline.aarts@jovd.nl

Inschrijven via Facebook

Delen