JOVD Amsterdam goes SFEER Congres 2019

Donderdag 7 maart organiseert SFEER (Studievereniging Fiscale Economie en Recht) een congres met als thema 'De Rol van de Belastinglobby'. Wij hebben geregeld dat we met een delegatie JOVD'ers ook deze mega interessante avond kunnen bijwonen!


Entree kost 5 euro en betaal je via ons. Aanmelding geschiedt middels het volgende formulier. Het bestuur geeft de aanmeldingen door aan SFEER zodat jouw ticket gegarandeerd is!
https://docs.google.com/forms/d/1H9grtieAUfrOzXkYxxzt694KhzAHHcCN9On2nnsVcWw/edit

Onderstaande informatie over de inhoud van het congres is afkomstig van SFEER:

Het houdt Nederland en de wereld bezig: met een verlanglijstje in de achterzak lopen lobbyisten de deur plat bij ministers en hun ambtenaren en weten zij het beleid naar hun hand te zetten. Maar klopt dat beeld wel? Waarom wordt er gelobbyd, hoe werkt lobbyen, is het wenselijk en wat is het effect? De verschillende belanghebbende en de bijbehorende verschillende invalshoeken geven ons stof tot nadenken.

Daarom presenteren wij jullie in samenwerking met het Register Belastingadviseurs vol trots het onderwerp van het SFEER Congres 2019: de Rol van de Belastinglobby!

Tijdens een avondvullend programma zullen vier spraakmakende sprekers ons meenemen in de geheime wereld waar fiscaliteit en public affairs elkaar kruisen. Vier zeer verschillende sprekers zullen ieder hun kant van het verhaal belichten: van onderzoeker naar belastingontwijking tot professioneel public affairs-consultant, na deze avond zijn is meer dan slechts een tipje van de lobbysluier opgelicht.

Tijdens de avond komen o.a. aan het woord:

- mr. Sylvester Schenk - Directeur fiscale zaken bij het Register Belastingadviseur
- drs. Jurgen de Vries - Voorzitter Bond voor Belastingbetalers en partner bij PBLCO
- Jasper van Teeffelen MSc. - Onderzoeker belastingontwijking en zakelijke lobby bij Center for Research on Multinational Corporations (SOMO)

Zet jezelf vooral ook aanwezig op het evenement van SFEER zelf! https://www.facebook.com/events/309491936363892/

Geïnteresseerd in een lidmaatschap bij de Amsterdamse afdeling van de JOVD? Of heb je vragen mail gerust naar bestuur@jovdamsterdam.nl

Direct lid worden? Dat kan! Welkom: https://www.jovd.nl/word-jovder

Terug

Datum

07 mrt 2019

Locatie

De Balie, Amsterdam

Aanvangstijd

18:30

Contactpersoon

Eline Aarts

eline.aarts@jovd.nl

Inschrijven via Facebook

Delen