Opera Classics met Pieter Jan Leusink

De afdelingen Utrecht en Amsterdam gaan gezamenlijk genieten van een middag cultuur in het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam. De bekendste Opera klassiekers worden op 20 mei, aanvang 14.15 uur opgevoerd in de Grote Zaal van het Koninklijk Concertgebouw door de gepassioneerde dirigent Pieter Jan Leusink en zijn Opera mannenkoor en the Symphonic Orchestra of the Netherlands . Voor slechts 30 euro zitten wij eersterangs, krijgen wij een exclusieve introductie en zijn de drankjes inbegrepen. Iedereen is welkom zich aan te melden voor dit spectaculaire concert!

Twee topsolisten die u meenemen in een waterval van emoties
Andrew Slater laat horen waarom hij één van 's werelds meest beroemde operabassen is. Zijn enorme talent komt volledig naar voren in 'Toreador Song' uit Bizets opera 'Carmen'. Ook Mozarts 'La vendetta' uit 'Le Nozze di Figaro en 'Largo al factotum' uit 'Il Barbiere di Siviglia' van Rossini zijn de Engelse bas op het lijf geschreven.

Olga Zinovieva, gezegend met een soepele en hoge sopraanstem en een ongekend sensuele en charmante uitstraling, zal één van de meest beroemde sopraan aria's vertolken: 'Casta Diva' uit Bellini's opera 'Norma'. De geboren Russische vond dat ook opera uit haar bakermat niet mocht ontbreken.
Zij vertolkt de beroemde en melodieuze 'Marfa's aria' uit Rimsky-Korsakov's opera 'The Tzar's Bride'. Ook Mozarts aria 'Der hölle Rache' (Königin der Nacht) uit 'Die Zauberflöte' zal niet ontbreken.

Een unieke gelegenheid om op 20 mei voor een fantastische prijs (€30,- euro in plaats van €90,- ) eersterangs te genieten van dit spektakel. En dit is ook nog eens inclusief vele gratis extra’s!! Luister & bekijk hier de voorproefjes: https://youtu.be/WppVWhNMOMQ

Prijs per ticket:
rang 1: €30,-
rang 1+ €35,-

LET OP: Aanmelding geschiedt middels registratie + betaling bij www.pieterjanleusink.nl/JOVD.

DRESSCODE: Black tie.

Geïnteresseerd in een lidmaatschap bij de Amsterdamse afdeling van de JOVD? Of heb je vragen over onze organisatie: mail gerust promotie@jovdamsterdam.nl of naar bestuur@jovdamsterdam.nl

De Utrechtse afdeling is te bereiken via bestuur@jovdutrecht.nl

Direct lid worden? Dat kan! Welkom: https://www.jovd.nl/word-jovder

Terug

Datum

20 mei 2018

Locatie

Concertgebouw , Amsterdam

Aanvangstijd

14:00

Inschrijven via Facebook

Delen