Verdaging Politieke Vergadering

De JOVD is bezig met het herzien van haar politieke mening. De politiek commissarissen hebben de basis aangedragen en de politieke programma commissie heeft hier één mooi verhaal van gemaakt.


Dit stuk zal op 3 september gepubliceerd worden op Mijn-JOVD. Het is vanaf de 3e september tot en met 10 september ook mogelijk om amendementen in te dienen via het daarvoor bestemde amendementenformulier.

Al deze amendementen worden voorzien van feedback zodat wij als vereniging hier met elkaar over kunnen discussiëren. Deze discussie zal plaats vinden tijdens de politieke vergadering.

Op 22 september zal de stukkenbundel waar alle, van advies voorziene, ingediende amendementen en het concept politiek programma in staan gepubliceerd worden. Ook deze stukken bundel is te vinden op Mijn-JOVD.

Nog belangrijk is om te weten is dat het buiten de periode van 3 tot en met 10 september niet mogelijk is om amendementen in te dienen en dat er bij een politieke vergadering net zo gestemd wordt als bij een algemene vergadering.

Wij hopen zo veel mogelijk mensen te mogen verwelkomen op 13 oktober om een goede discussie te mogen voeren over de mening van de JOVD voor de komende 4 jaar.

Terug

Datum

13 okt 2018

Locatie

Algemeen Secretariaat, Den Haag

Aanvangstijd

11:00

Delen