JOVD Gooi en Vechtstreek

De afdeling, JOVD Amsterdam en Omstreken, kent naast het Amsterdamse ook veel plaatsen buiten de ring, waaronder natuurlijk ’t Gooi en de Vechtstreek. Een streek waar vele liberalen geboren en getogen zijn, maar nog te weinig actief zijn binnen de JOVD Amsterdam e.o.. Daarom zal, onderleiding van ons Algemeen Bestuurslid Promotie & Ledenwerving, komend jaar JOVD Gooi en Vechtstreek het levenslicht zien. 

 
JOVD Gooi en Vechtstreek is een commissie die het doel kent, zorg te dragen dat de liberalen in deze streek actief worden binnen onze prachtige vereniging, zodat zij mee kunnen bouwen aan ons prachtige netwerk, de beste trainingen kunnen ontvangen en genieten van onze bruisende vereniging.
 
Binnen deze commissie zijn we opzoek naar een drietal leden die met heel veel enthousiasme en overtuiging willen werken aan deze mooie taak. 
 
Allereerst zijn wij opzoek naar een commissielid organisatie die zich gaat inzetten om activiteiten te organiseren in het Gooi. Denk hierbij aan sprekers over, bijvoorbeeld het middelbaar onderwijs of over de leeftijd wanneer je mag stemmen, ook kan je denken aan het organiseren van een bezoek aan de tweede kamer of plaatselijke bedrijf. 
 
Ten tweede zijn wij ook opzoek naar een commissielid campagnes die zich bezig gaat houden met het op de kaart zetten van deze commissie en er zorg voor de draagt dat deze commissie (plaatselijke) actieve leden gaat kennen.
 
Naast deze functies zijn wij opzoek naar een voorzitter voor deze commissie die er voor zorgt dat de commissieleden hun functie kunnen uitvoeren en natuurlijk ook ondersteund in hun taken. De voorzitter zal ook samen met de commissie en de auditor gaan kijken hoe de prachtige plannen van de commissie gerealiseerd kunnen worden.
 
Ben jij degene die wij zoeken en kan jij ervoor zorgen dat Commissie Gooi en Vechtstreek een groot succes zal zijn? Solliciteer dan nu voor een functie binnen deze commissie. 
Solliciteren geschiedt middels een mail (met motivatie + CV) naar bestuur@jovdamsterdam.nl.