Baronie van Breda

Welkom op de afdelingssite van de JOVD Baronie van Breda!

Hier vind je meer informatie over de JOVD Baronie van Breda. De JOVD Baronie van Breda  is opgericht in 1959, als afdeling van de JOVD. Sinds 1 januari 2000 is de JOVD de officiële jongerenorganisatie van de VVD. Echter zijn wij politiek onafhankelijk, wat betekent dat wij onze eigen standpunten kunnen innemen. 

De JOVD is een vereniging voor en door jongeren. De JOVD Baronie van Breda is een bruisende afdeling die rond de hondertwintig leden kent. Maandelijks kunnen leden en geïnteresseerden twee á drie georganiseerde activiteiten bezoeken. Traditie getrouw organiseren wij een borrel op iedere eerste vrijdag van de maand bij 'De Vesting' in Breda. Tijdens de borrel kunnen leden en geïnteresseerden in gesprek gaan met elkaar. Verder worden er maandelijkse politiek gerelateerde activiteiten georganiseerd. Voor deze activiteiten nodige wij regelmatig gastsprekers uit. Deze sprekers komen uit de politiek, bedrijf of bestuurlijke wereld. 

Naast het samenkomen, zijn wij ook bezig met de lokale en regionale politiek. Wij streven ernaar om in contact te staan met de media, door het schrijven van persberichten en collums. Naast het contact met de media, hebben wij ook goede banden met de VVD Breda. Komende jaren willen wij deze band voortzetten en het liberale geluid nog meer onder de burgers te verwoorden. De coalitie die aan het roer staat van de ingenomen liberale stad Breda, wordt nauwlettend in de gaten gehouden en waar nodig op de vingers getikt. 

Ben jij politiek, ondernemend en liberaal geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en bezoek een van onze activiteiten! Voor meer informatie kan je natuurlijk contact opnemen met een van de bestuursleden

 

Met liberale groeten, 

Bestuur Gunst III 2016-2017, JOVD Baronie van Breda

 

Natuurlijk zijn donatie's van harte welkom, indien u dit wilt doen mag u de donatie overmaken naar: Ibannummer NL78 RABO 0308 6369 37 t.a.v. JOVD Baronie van Breda 

Namens alle leden hartelijk dank!