JOVD Baronie van Breda roept gemeente op om horeca ondernemer de ruimte te geven!

Breda 22 januari – De  onafhankelijke jongerenorganisatie van de VVD, JOVD afdeling Baronie van Breda roept de gemeente Breda op om een horeca ondernemer in nood de ruimte te geven.

 

Vol verbijstering hebben wij er kennis van genomen dat de tijdelijke vestiging van Spaans restaurant F.E.B.O in het pand van café De Boulevard geen doorgaan kan vinden wegens het ontbreken van de  benodigde  drank- en horecavergunning. Uiteraard hechten ook wij waarde aan het naleven van de wet, echter hadden we op wat meer coulance van de gemeente gehoopt aangezien het om een tijdelijke oplossing gaat. F.E.B.O is getroffen door een noodlottige brand die hun eigenlijke pand in de as legde.

 

Nu F.E.B.O tijdelijk onderdak heeft gevonden om het restaurant voort te zetten in de Boulevard tot het eigen pand weer op orde is, betreurt de JOVD  Baronie van Breda het dat de gemeente Breda deze creatieve oplossing afschiet. Ondernemerschap zou juist aangemoedigd moeten worden en zeker niet afgestraft, al te meer omdat F.E.B.O al jaren een bekende naam is in Breda en er dus wel wat meer vertrouwen mag zijn in deze ondernemer. Blijkbaar vindt de Gemeente Breda het naleven  van de drank- en horecavergunning belangrijker dan het helpen van een ondernemer in nood. De JOVD Baronie van Breda roept de gemeente Breda op haar sociale gezicht te laten zien en deze tijdelijke oplossing toe te staan.