Club '49

Bestuur & Visie

Het eerste bestuur van Club '49 staat onder leiding van JOVD-voorzitter Matthijs van de Burgwal. In zijn werk wordt hij bijgestaan door secretaris Tom Leijte, oud-voorzitter van de JOVD. Penningmeester van het donateursnetwerk is Nick Derks, voormalig waarnemend voorzitter, vicevoorzitter en penningmeester van de JOVD. Het doel van Club '49 is helder en tweeledig. Ten eerste biedt Club '49 aan alle liberalen, jong en oud, die de JOVD een warm hart toedragen een gelegenheid om elkaar op een informele manier te ontmoeten. Het tweede doel is echter niet minder belangrijk: de JOVD minder afhankelijk maken van overheidssubsidie en laten zien dat subsidie voor politieke partijen niet noodzakelijk is.

30 september – Congreswarming
Het Najaarscongres wordt bij de JOVD als vanouds gedomineerd door de Hoofdbestuursverkiezing. Om de sfeer alvast te zetten organiseert Club '49 op de vrijdag voorafgaand aan het congres een gezellige 'bier-en-bitterballen'-borrel. Ook biedt het Hoofdbestuur aan de donateurs de exclusieve mogelijkheid om al een kamer te boeken voor de nacht van vrijdag op zaterdag, zodat jullie niet in de vroege ochtend van zaterdag naar het congres hoeven af te reizen.

Met dank aan het feit dat de JOVD de ANBI-STATUS (Algemeen Nut Beoogde Instelling) heeft verkregen, zijn donaties aan de JOVD fiscaal aftrekbaar. Neem voor meer informatie contact op met het bestuur door een mail te sturen naar club49@jovd.nl.

Club `49-activiteit 2015