Najaarscongres 2018

Op 6 en 7 oktober aanstaande vindt het Najaarscongres van de JOVD plaats. Speciaal voor de aftrap van het lustrumjaar hebben wij de congreszalen van de NH ketens verruild voor het statige Kasteel Nyenrode. De verscheidene kamers beschikken onder andere over gratis Wi-Fi, een levensbehoefte voor ieder zonder onbeperkt internet. Het gehele campusterrein zal worden gebruikt om dit congres een onvergetelijke ervaring te maken.

Inhoud

Het vanuit de Verenigde Staten geïmporteerde ‘diversiteitsdebat’ is een vel bevochte discussie op het maatschappelijk toneel. We worden ermee doodgegooid de afgelopen jaren en wat ons betreft; tijd om erachter te komen wat de zin en de onzin van diversiteit is. Kan diversiteit ons sterker maken of zorgt het juist voor verdeling en polarisatie?

De sprekers zullen zelf hun visie op de verschillende aspecten van diversiteit tonen. De Project Groep heeft hun uiterste best gedaan om de uitersten in het debat te laten vertegenwoordigen in de diverse opvattingen en achtergronden van de sprekers. Zowel links als rechts heeft per slot van rekening een strijd te bevechten. Tijd om te leren over diversiteit op het najaarscongres van 2018!

Sprekers

Op het maatschappelijk toneel staan veel mensen met allen een verschillende opvatting omtrent het onderwerp. Bekende namen zullen de revue passeren om een bijdrage te leveren aan dit debat. Een van de eerste enthousiastelingen die onze uitnodiging had geaccepteerd is Anne-Fleur Dekker!

Naast haar zullen er nog veel meer van onze favoriete politieke personages, doorgeleerde professoren, schrijvers en CEO’s ons congres bezoeken. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar hun opvattingen over diversiteit? Koop dan nu je kaartje en bevecht je mening!

Arrangementen

Dit congres zullen er tickets met een hotelkamer geboekt kunnen worden evenals tickets zonder kamer voor het zaterdag-arrangement. De beschikbare kamers zijn op dit congres: een- en driepersoonskamers. Bemachtig gauw je ticket, want op = op!

Tot ziens op Landgoed Nyenrode!

Terug

Datum

06 okt 2018 - 07 okt 2018

Locatie

Hotel NH Leeuwenhorst, Noordwijkerhout

Aanvangstijd

11:00

Contactpersoon

Siem van Ostaden

siem.van.ostaden@jovd.nl

Inschrijven via Facebook

Delen