Haagsche Leerschool

Vanaf januari zal, op initatief van bestuur Oudshoorn I, de Haagsche Leerschool van start gaan. De leerschool biedt leden een manier om zichzelf te ontplooien binnen het liberalisme en de politiek. De leerschool bevat een talententraject dat bestaat uit vier trainingen met na afloop een assessment. Om deel te kunnen nemen aan het assessment is het belangrijk dat minimaal 3 van de 4 trainingen wordt gevolgd. Mocht je een training hebben gemist, kan je altijd de gemiste training bij een andere JOVD afdeling volgen. 

De trainingen zijn: Liberalisme II, Spreken voor gevorderden, Onderhandelingstactieken en Gemeentepolitiek. Het assessment zal bestaan uit een simulatiespel waarin de inhoud en vaardigheden van alle vier de trainingen op de proef wordt gesteld. Om deel te kunnen nemen aan de Haagsche Leerschool, wordt er voldoende basiskennis van je verwacht. Wij raden je dan ook aan om vooraf de trainingen Liberalisme I en Speech te hebben gevolgd. 

Wanneer je trainingen allemaal hebt gevolgd, en je assessment hebt doorstaan, ontvang je een certificaat die je voorrang biedt bij ondere andere, Generatie JOVD, het Training voor Trainersweekend, het PJO-parlement en de regionale masterclasses van onze moederpartij, de VVD. De Haagsche Leerschool biedt dus geweldige kansen aan om je zelf verder te ontwikkelen en essentiële vaardigheden binnen de politiek te leren. 

 

22 januari: Training Speechen voor Gevorderden

Locatie: Tweede Kamer

18 februari: Training Liberalisme II 

Locatie: Provinciehuis Zuid-Holland

26 maart: Training Onderhandelingstechnieken 

Locatie: Algemeen Secretariaat VVD 

 

De aanmeldingen zijn inmiddels gesloten. Voor verdere vragen kan je altijd bij ons terecht via bestuur@jovddenhaag.nl of direct contact opnemen met AB Organisatie, Koen Meijering of AB Promotie & Ledenwerving, Noumidia Massaoudi