Eindhoven

Welkom bij JOVD Eindhoven

 

JOVD Eindhoven is de gezelligste politieke jongerenorganisatie van Eindhoven. Sinds januari 2000 is de JOVD de officiële jongerenorganisatie van de VVD. In politiek opzicht is de JOVD volledig onafhankelijk. Dit betekend dat wij onze eigen standpunten mogen bepalen. Zo is de JOVD voor de legalisering van softdrugs, in tegenstelling tot de VVD.

JOVD Eindhoven organiseert verschillende activiteiten. Zo geven wij regelmatig cursussen, hierbij kan gedacht worden aan de cursussen debatteren, spreken in het openbaar en liberalisme. Daarnaast komen er ook regelmatig sprekers langs, onlangs hebben wij de eer gehad om eerste kamerlid Jan-Anthonie Bruijn en tweede kamerlid Dion Graus te mogen ontvangen. Daarnaast is JOVD Eindhoven ook een vereniging waar elke maand gezellig geborreld kan worden. Onder het genot van een bitterbal in je hand kan er gediscusseerd worden over uiteenlopende onderwerpen. Al deze activiteiten zullen doorgaans op woensdagavonden plaatsvinden in "The Trafalgar Pub" te Eindhoven.  

Ben je jong, politiek geintereseerd en liberaal? Dan is JOVD Eindhoven de plek voor jou! Kom gezellig een keer lang op een van onze activiteiten of neem contact op met het bestuur.

E-mail: Bestuur@jovdeindhoven.nl

 

Onze komende activiteiten

  • 21 september BBQ + kroegentocht

Voor meer informatie check de Agenda van onze afdeling en ook de Facebookpagina.

 

Verder zijn we ook actief op Twitter!