Flevoland

Welkom op de afdelingssite van JOVD Flevoland.

Welkom op de afdelingssite van JOVD Flevoland. Hier vind je meer informatie over de JOVD en de afdeling Flevoland. De JOVD bestaat al sinds 1949. Sinds 1 januari 2000 is de JOVD de officiële jongerenorganisatie van de VVD. Echter zijn wij politiek onafhankelijk, wat betekent dat wij onze eigen standpunten kunnen innemen.

JOVD Flevoland is een kleine maar actieve afdeling. Wij bieden de ideale mix tussen inhoud en gezelligheid. Bij ons is het mogelijk om je mening te scherpen tijdens debatten, deel te nemen aan luchtige maar leerzame cursussen, gezellig te borrelen met andere JOVD’ers of een interessante sprekersavond te bezoeken. Dit kan binnen de afdeling Flevoland en haar zes gemeenten, maar ook landelijk, bij andere afdelingen en zelfs internationaal.

De JOVD kenmerkt zich vooral als een politieke leerschool. Onder andere Mark Rutte, Hans Wiegel en Jort Kelder waren ooit actief binnen de JOVD. Onder het kopje agenda aan de linkerkant zie je de komende activiteiten van de afdeling Flevoland. Ook als je nog geen lid bent, ben je van harte welkom! Hoe meer mensen er naar onze activiteiten komen, hoe gezelliger het is.


Daarnaast biedt JOVD Flevoland jou als lid de mogelijkheid om je (politieke) ambities en talenten te ontwikkelen en te gebruiken. Ben jij een liberaal in hart en nieren, en wil jij je actief inzetten voor JOVD Flevoland? Dat kan. Door een mail te sturen naar de secretaris, met daarin je naam en mobiele nummer, zullen wij snel contact met je opnemen om te bekijken op welke manier jij actief kunt bijdragen binnen JOVD Flevoland.

Hopelijk tot snel!

Namens het bestuur,

Jasper van Os
Voorzitter JOVD Flevoland