Friesland

Welkom bij JOVD Friesland!

Welkom op de pagina van JOVD Friesland. De JOVD bestaat al sinds 1949. Sinds 1 januari 2000 is de JOVD gekoppeld aan de VVD. Wél zijn wij politiek onafhankelijk, wat inhoudt dat wij onze eigen standpunten kunnen innemen.

Als liberale jongerenorganisatie proberen wij een schakel te zijn tussen jongeren en de politiek. De perfecte manier om jongeren in je omgeving te leren kennen met dezelfde interesses als jij. Een plek om te leren, meer uit jezelf te halen, maar ook een plek om je eigen (politieke) mening te ontwikkelen.

Wij staan ervoor om de ideale mix tussen inhoud en gezelligheid te zijn. Wij streven er naar om twee keer per maand een evenement te organiseren. Eén daar van is een gezellige borrel bij Café Wouters te Leeuwarden, daarnaast een inhoudelijk activiteit. Denk hierbij aan activiteiten zoals interessante gastsprekers, trainingen, debatten en rondleidingen.

JOVD Friesland is dé politieke leerschool waar je jezelf altijd kan blijven ontwikkelen, maar ook vrienden voor het leven maakt. Wel of niet lid, je bent altijd van harte welkom om een kijkje te nemen bij onze afdeling.

Heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard altijd contact met mij opnemen via promotie@jovdfriesland.nl.

 

Hopelijk tot snel!

 

Susan Drenth 

Algemeen Bestuurslid Promotie en Ledenwerving JOVD Friesland


 

Jovd Friesland from Jeroen schrage on Vimeo.