Friesland

Welkom bij JOVD Friesland!

Welkom op de pagina van JOVD Friesland! JOVD is actief sinds 1949 en sinds 1 januari 2000 is de JOVD verbonden met de VVD. Ondanks deze band is de JOVD wél politiek onafhankelijk, wat betekent dat wij onze eigen standpunten kunnen vormen.

Als een liberale jongerenorganisatie spelen wij een rol in de schakel tussen jongeren en politiek. De perfecte manier om jongeren in je omgeving te leren kennen met dezelfde interesses als jij, en zo niet, een leuke discussie aan te gaan. Een plek om te leren, meer uit jezelf te halen, maar ook een plek om je eigen politieke mening te ontwikkelen.

JOVD Friesland staat voor een indeale mix tussen inhoud en gezelligheid. Het doel is om twee keer per maan een evenement te organiseren, een borrel en een inhoudelijke activiteit, hierbij  kun je denken aan debatten, werkbezoeken, trainingen en gastsprekers. 

JOVD Friesland is een politieke leerschool waar je jezelf altijd kan blijven ontwikkelen, maar ook vrienden voor het leven maakt. Wel of niet lid, je bent altijd van harte welkom om een kijkje te nemen bij onze afdeling!

Heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard altijd contact met mij opnemen via promotie@jovdfriesland.nl.

 

Hopelijk tot snel!

 

Susan Drenth 

Algemeen Bestuurslid Promotie en Ledenwerving JOVD Friesland


 

Jovd Friesland from Jeroen schrage on Vimeo.