Groningen

 
 
 
Welkom bij de JOVD Groningen! 

 

De JOVD Groningen is de grootste, gezelligste en liberaalste politieke jongerenvereniging van Groningen. Wekelijks organiseren wij op dinsdagavond onze activiteit. Dit kan variëren van een spreker als Bolkestein, een discussieavond over de legalisering van drugs en een training liberalisme van een gecertificeerde JOVD trainer. Uiteraard wordt na elke activiteit nog gezellig geborreld. Ook organiseren we maandelijks een iets minder inhoudelijke activiteit zoals een wijnproeverij, kerstdiner of kroegentocht.

Naast onze dinsdagavond activiteiten organiseren wij ook diverse evenementen. Afgelopen jaar vond er onder andere een masterclass plaats waarin JOVD'ers training kregen van 3 kamerleden, een hockeytoernooi en een internationale reis naar Berlijn. Naast onze vele activiteiten en evenementen bezoeken kan je ook meehelpen ze te organiseren in een van onze vele commissies en projectgroepen.

Kortom, er is geen betere plek waar politiek en gezelligheid zo goed samengaan. Bij de JOVD ontwikkel je jezelf, hou je je bezig met politiek en maak je vrienden voor het leven. Dus. lid of geen lid kom gerust een keer langs op een van onze vele activiteiten en neem vooral je vrienden mee!

 

Met liberale groet,

 

Reender Reenders

Voorzitter JOVD Groningen