Groningen

 

Welkom bij de JOVD Groningen! 

 

De JOVD Groningen is dé liberale jongerenorganisatie van Groningen. De JOVD Groningen is in 1949 opgericht en daarmee een van de oudste JOVD afdelingen. De JOVD staat bekend als het Harvard van de Nederlandse politiek, de liberale luis in de pels bij de VVD, maar vooral als een plek waar inhoud en gezelligheid perfect samengaan.  

De JOVD Groningen organiseert iedere dinsdagavond een gezellige, inhoudelijke en leerzame activiteit. Bij deze activiteiten kunt u denken aan inhoudelijke sprekers, debatten, borrels, trainingen en andere gezellige activiteiten. Naast de dinsdagavond activiteiten organiseert de JOVD Groningen zowel een Randstadreis als een Internationalereis, een symposium en aankomend jaar vieren wij het veertiende lustrum!

Bij de JOVD Groningen kun jij je dus ontwikkelen op politiek, persoonlijke en gezellige wijze. Ook biedt de JOVD Groningen jou de kans om ervaringen op te doen in de vele commissies die de vereniging kent. Lijkt het jou leuk om lid te worden of heb je nog vragen over de vereniging? Neem dan contact op met de secretaris via secretaris@jovdgroningen.nl te sturen of neem telefonisch contact op via 06-30863135.
 

Hopelijk zien we je snel op een van onze activiteiten!
 

Met liberale groet,  

Rik Heiner

Voorzitter JOVD Groningen 2018 -2019