Groningen

 

Welkom bij de JOVD Groningen! 
 

De JOVD Groningen is dé liberale jongerenorganisatie van Groningen. Wij zijn in 1949 opgericht met als doel om de mening van liberale jongeren in Stad en Ommeland te laten weerklinken. De JOVD staat bekend als het Harvard van de Nederlandse politiek, de liberale luis in de pels bij de VVD, maar vooral als een plek waar inhoud en gezelligheid perfect samengaan.  

 

Hedendaags organiseren wij iedere dinsdagavond een activiteit. Wij proberen hierbij een breed en verdiepend programma aan te bieden. Zo variëren onze activiteiten tussen debatavonden, interessante sprekers, trainingen en gezellige borrels. Ook organiseren wij naast de dinsdagavond nog verschillende evenementen. Afgelopen jaar hebben er onder andere twee masterclasses, een symposium, een randstadreis en een internationale reis naar Londen plaatsgevonden!  

 

De JOVD Groningen is dus de plek waar jij jezelf kan ontwikkelen door middel van het grote scala aan activiteiten. Ook biedt de JOVD Groningen jou de kans om ervaringen op te doen in de vele commissies die de vereniging kent. Lijkt het jou leuk om lid te worden of heb je nog vragen over de vereniging? Schroom dan niet om contact op te nemen met het bestuur door een mail naar secretaris@jovdgroningen.nl te sturen of neem telefonisch contact op via 0634982687.  

 

Hopelijk zien we je snel op een activiteit.  

 

Met liberale groet,  

 

Simone Haarman 

Voorzitter JOVD Groningen 2017 -2018