Donaties

Al sinds 1949 is de JOVD Groningen bij uitstek een vereniging voor studenten die politiek geïnteresseerd zijn. Wekelijks staat er wel een activiteit op de agenda. Dit kan zijn een inhoudelijk debat, een interessante spreker maar ook een informele borrel. Kortom, de JOVD is ook wel te beschrijven als een jonge, diepgaande maar vooral gezellige vereniging. Bekende oud-leden zijn bijvoorbeeld Mark Rutte, Jort Kelder en Hans Wiegel. Niet voor niets worden wij ook wel de liberale leerschool van Nederland genoemd.

Regelmatig werkt de JOVD, met wederzijdse tevredenheid, samen met de VVD. Doch is de JOVD een onafhankelijk partij en houdt zij dan ook “haar eigen broek op”. De vereniging wordt voornamelijk gefinancierd door de inkomsten uit subsidiegelden en bestuurt door vrijwilligers. Echter, ook u kan een bijdrage leveren in de vorm van een donatie.

Sinds 2012 heeft de JOVD Groningen een zogeheten ANBI-status. Dit houdt in dat donaties, boven de giftendrempel, aftrekbaar zijn in de inkomstenbelasting. Giften zullen daardoor onder de persoonsgebonden aftrek vallen en kunnen daardoor in mindering worden gebracht in box-1 van de inkomstenbelasting.

Dat is niet de enige reden om te doneren. Indien u een bedrag doneert van 19,49 of meer zal u op de hoogte worden gehouden van het reilen en zeilen binnen de afdeling. Maandelijks zal u onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste updates. Verder ontvangt ieder kwartaal de donateursnieuwsbrief.

Om donateur te worden van de JOVD Groningen kunt u op de onderstaande link klikken. Het bedrag wordt dan middels een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Hiervoor ontvangt u van tevoren een e-mail.

Klik hier om donateur te worden van de JOVD Groningen!