Symposium: de uitdagingen voor het liberalisme

Op zaterdag 27 mei 2017 organiseren de JOVD Groningen en de VVD Groningen in het Provinciehuis in Groningen een symposium met als hoofdthema ´de uitdagingen voor het Liberalisme’. 
Op dit inhoudelijke filosofische symposium zullen verschillende aspecten van de toekomst van de liberale politiek naar voren komen. Is er een gebrek aan vertrouwen in de politiek en hoe gaat een liberaal hier mee om? Of om het om te keren: heeft de politiek misschien geen vertrouwen in de maatschappij? Op het symposium worden verschillende aspecten van het liberalisme behandeld waar vertrouwen essentieel is, zoals veiligheid, duurzaamheid en economie. 

De dag begint om 10:00 uur, en sluit rond 17:00 uur af met een borrel, waar men gezellig na kan praten. Onder andere een prominente noordelijke liberale burgemeester zal komen spreken, hier zal ongetwijfeld de toekomst van de ondemocratisch gekozen burgemeester behandeld worden. Ook komt onder andere de altijd sterk inhoudelijke spreker Patrick van Schie, directeur van de Teldersstichting.

Kom dus naar dit liberale symposium! Het bijwonen van het symposium kost €10 voor VVD leden en €7,50 voor JOVD-ers.
Inschrijven kan via secretaris@jovdgroningen.nl, zowel de VVD als de JOVD-ers kunnen het geld overmaken op NL79RABO0316233765 t.n.v. JOVD Groningen onder vermelding Symposium 27 mei 2017 + naam.

Terug

Datum

27 mei 2017

Locatie

Provinciehuis Groningen, Groningen

Aanvangstijd

10:00

Contactpersoon

Rick Jager

secretaris@jovdgroningen.nl

Inschrijven via Facebook

Delen