Club 013

Heb je al gehoord van club 013? Dat is de nieuwe donateursvereniging van onze afdeling!

De donateursvereniging staat in principe open voor alle leden van de afdeling Hart van Brabant die actief zijn geweest voor onze afdeling, bijvoorbeeld als bestuurder of commissielid. Ook oud-afdelingsleden die de afdeling een warm hard toedragen, zijn natuurlijk van harte welkom om te blijven doneren aan de afdeling. Zodat de financiele zelfstandigheid van de afdeling alleen maar vergroot kan worden.

Waarom doneren? Omdat het op termijn de afdeling minder afhankelijk maakt van bijvoorbeeld subsidies en contributiegelden. Je krijgt ervoor terug: minstens één keer per jaar een leuke activiteit, speciaal georganiseerd als bedankje aan donateurs. En natuurlijk immens veel dank en vrolijkheid vanuit de afdeling!

De donateursvereniging verkeert op dit moment nog de een testfase. De club is al wel gelanceerd, tijdens de lustrummaand september. Aanmelden is dan ook vanaf nu mogelijk! Je komt vervolgens in het register te staan van onze donateursclub en krijgt automatisch uitnodigingen voor de activiteit(en) en een nieuwsbrief.

Aanmelden kan door het volgende formulier bij deze link in te vullen:

http://tinyurl.com/la5x4dq