Club 013

Heb je al gehoord van club 013? Dat is de nieuwe donateursvereniging van onze afdeling!

De donateursvereniging staat open voor iedereen die de JOVD Hart van Brabant een warm hart toe draagt, bijvoorbeeld als (voormalig) bestuurder of commissielid. Ook oud-afdelingsleden of andere vrienden van de afdeling die betrokken willen blijven zijn van harte welkom bij Club 013.

Waarom doneren? Club 013 is een donateursvereniging met als doel om de financiële positie van de afdeling te versterken en heeft daarnaast een netwerkfunctie voor haar leden. Om eze twee doelen te realiseren zullen de opbrengsten van Club 013 ten goede komen aan het lustrum met daarin een bijzondere plek voor Club 013 en haar donateurs.

Als bedankje organiseert Club 013 verschillende activiteiten gedurende het jaar. Dit doen wij veelal met ondernemers die de JOVD een warm hart toe dragen, zodat Club 013 genoeg geld overhoudt voor de afdeling zelf.

 

Schrijf je dus snel in als donateur bij Club 013 en sluit je aan bij het netwrk en draag bij aan een sterkere JOVD Hart van Brabant en daarmee een liberale Regio!

Aanmelden kan door het volgende formulier bij deze link in te vullen:

http://tinyurl.com/la5x4dq

 

Met vrijgevige groet,

 

Bas Koster

Voorzitter Club 013

 

Oh ja, bent of kent u een van die ondernemers die de JOVD Hart van Brabant een warm hart toe draagt en Club 013 wilt helpen met het neerzetten van leuke activiteiten voor haar donateurs? Stuur dan een mailtje naar mij via jovdclub013@gmail.com