Introductieweekend II

Je bent nieuw bij de JOVD en wilt onze vereniging écht leren kennen? Meld je dan aan voor het JOVD Introductieweekend in het politieke centrum van ons land!
 
Dit weekend, van zaterdag 14 en zondag 15 september, is de uitgelezen kans om de JOVD en politiek Den Haag (beter) te leren kennen, gelijkgestemden te ontmoeten en vrienden voor het leven te maken.
 
Nog niet overtuigd of juist enorm nieuwsgierig? Laat je dan inspireren door de beelden van ons vorige Introductieweekend:

Het programma wordt binnenkort stapsgewijs bekend gemaakt via de Facebookpagina. Zet jezelf alvast op gaan en mis geen enkele update over dit knotsgekke, maar informatieve weekend!

Voor maar €35,- geniet jij van een volledig verzorgd weekend in Den Haag, waarbij naast vele informatieve en gezellige activiteiten meerdere eetgelegenheden, een borrel en een overnachting in Den Haag zijn inbegrepen.
 
Thema
Na het succes van vorig introductieweekend hebben we besloten om deze editie weer te werken met een thema.
 
Dinsdag 17 september is het weer Prinsjesdag in Den Haag. Prinsjesdag is behalve een politieke dag ook een dag waarop de 'royals' in de schijnwerpers staan. Het gehele weekend zal zodoende een koninklijke 'touch' hebben.
 
Je komt alles te weten over de inhoudelijke, maar ook over de ceremoniële kant van Prinsjesdag. Daarbij leer je niet alleen van Prinsjesdag, maar ook van de JOVD alles kennen. 

 

Terug

Datum

14 sep 2019 - 15 sep 2019

Locatie

Lange Voorhout 12, Den Haag

Aanvangstijd

11:00

Contactpersoon

Roos Strating

roos.strating@jovd.nl

Inschrijven via Facebook

Delen