Leiden e.o.

Welkom bij de snelst groeiende afdeling van de JOVD: Leiden!

Leiden ademt liberalisme. De geest van Thorbecke spookt door onze stad en tal van Leidse liberalen dragen al eeuwen bij aan een liberaler Nederland. Het algemeen kiesrecht is waar wij voor hebben geknokt; de vrijheid van vereniging, geweten en van meningsuiting zijn allemaal onlosmakelijk met het liberalisme verbonden.

Nu leven wij op een keerpunt in de geschiedenis. Ben jij kritisch op Europa, of juist een eurofiel? Moeten de grenzen open, of zetten we hiermee onze cultuur in de uitverkoop? Is Trump goed nieuws, of juist een bedreiging? En wat te doen aan de opkomst van het jihadisme?

Welke positie je ook inneemt, bij de JOVD Leiden kan je hem verwoorden. Samen proberen wij tot een begrip te komen van wát onze tijd voor beleid nodig heeft. Wij organiseren cursussen, debatavonden, gaan in discussie met politici, schrijven moties, resoluties; wij stromen door naar de landelijke politiek. Met al deze activiteiten zetten wij een stempel op de richting van ons land.

Wil jij helpen de koers te bepalen van de Leidse liberale trein op weg naar de toekomst? Schrijf je bij ons in en kom een keer langs. Wij ontvangen veel nieuwe gezichten en meedoen kan op een zo'n laagdrempelige of energieke manier als je zelf wilt. Doe mee!

Met Leidse groet,

Alexander de Bree

Voorzitter JOVD Leiden e.o.