Lustrum 70 Jaar

 

70 jaar 'Legendarisch'


Op 26 februari 2019 schrijft de JOVD precies 70 jaar lang geschiedenis. Om deze historische mijlpaal te vieren, zal de vereniging een jaar lang in het teken staan van de legendes die de Nederlandse politiek hebben veranderd. 

Als politieke jongerenorganisatie heeft de JOVD in haar 70-jarig bestaan sterk aan deze veranderingen bijgedragen. Vanzelfsprekend door het klaarstomen van vele daadkrachtige politici, maar eveneens door haar eigen handelen. Zo is de JOVD de initiatiefnemer geweest achter het fameuze Des Indes-beraad; het initiatief dat de grondslag heeft gevormd voor het eerste paarse kabinet dat ons land gekend heeft.

Paars is eveneens de kleur die de JOVD ter ere van onder andere deze prestatie een jaar lang met trots zal dragen. De vereniging zal dit jaar dan ook het paars van het latje halen om een legendarisch lustrumjaar neer te zetten.

 


*** Lustrumprogramma ***

 

Lustrumcongres 2019

Datum: 12 en 13 oktober 2019

Locatie: Wordt binnenkort bekend gemaakt.

In navolging van de Dies Natalis, zal dit najaar ons lustrum nogmaals groots gevierd worden op ons Lustrumcongres! Waar dit congres plaatsvind is nog heel even geheim, maar zal binnenkort in een videoboodschap bekend worden gemaakt. Zowel leden, als oud-gedienden en vrienden van de JOVD zijn welkom op dit congres.

Heb jij al een passe-partout? Dan is je deelname aan het congres in ieder geval verzekerd. Mocht je echter je deelname willen verrijken met extra luxe, dan komen hiervoor binnenkort verschillende mogelijkheden voor beschikbaar.

Vanzelfsprekend heeft niet iedereen reeds een passe-partout, maar niet getreurd! Er zijn namelijk al een aantal reguliere tickets beschikbaar gemaakt die op 12 juli om 20:00 in de verkoop gaan. Net als bij het passe-partout geldt ook hiervoor dat mogelijke suplementen voor extra luxe (bijvoorbeeld een omzetting naar eenpersoonskamer) op een later moment beschikbaar wordt gemaakt.

 

Bemachtig hier je ticket en verzeker jezelf van een legendarisch weekend!

 


*** Terugblik ***

 

Dies Natalis 2019

Datum: 23 februari 2019

Locatie: Koninklijke Industrieele Groote Club, te Amsterdam

De JOVD pakte begin 2019 uit voor de viering van haar zeventigste verjaardag! Dit veertiende lustrum werd gevierd met een uitgebreid galadiner met onze Ereleden, Liberalen van het jaar en andere hoogwaardigheidsbekleders, gevolgd door een dansavond.

Wil je de sfeer van deze heerlijke avond vol legendes opnieuw beleven, neem dan een kijkje in onze digitale fotocollectie. Het fotoalbum met alle zeer gewaardeerde gasten (waaronder onze erevoorzitter, ereleden en leden van verdienste) staat inmiddels online!

Waan je terug in de feestelijkheden van de Dies Natalis 2019:

Deel 1 & Deel 2

 


*** Passe-partout ***

 

Het JOVD Lustrum van 2019 wordt legendarisch! Met drie extra activiteiten, een lustrumboek en veel oude bekenden gaan we er een feest van maken aankomend jaar. En we willen zorgen dat het voor jou zo betaalbaar mogelijk is. Daarom biedt de JOVD in het lustrumjaar een heuse Passe-Partout aan voor het lustrum voor leden van de JOVD! Ben je geen lid, maar wel lid geweest en wil je het lustrum meemaken? Ook voor jou heeft de JOVD heel gunstige aanbiedingen. Mail daarvoor naar lustrum@jovd.nl.

Helaas zijn alle passe-partouts uitverkocht. Dit betekend echter niet dat je iets hoeft te missen. Houd goed onze updates in de gaten op Facebook, en wees er als eerste bij wanneer de ticketverkoop opent!

 


*** Merchandise ***

Speciaal voor haar lustrumjaar biedt de JOVD een beperkte editie van verenigingsaccessoires aan. Voor hen die de feestelijkheden van de JOVD op gepaste wijze willen uitdragen, zijn in onze speciale online lustrumshop passende memorabilia beschikbaar gesteld. Werp vandaag nog een blik op ons assortiment aan lustrumartikelen, want deze items zijn enkel voor een jaar beschikbaar!

 

Neem een kijkje in het legendarische lustrumassortiment!

 

De bovenstaande lustrumartikelen zijn zoals men in het modern Nederlands roept, een limited edition. Wees er dus snel bij!


***