Lustrum 70 Jaar

 

70 jaar 'Legendarisch'


Op 26 februari 2019 schrijft de JOVD precies 70 jaar lang geschiedenis. Om deze historische mijlpaal te vieren, zal de vereniging een jaar lang in het teken staan van de legendes die de Nederlandse politiek hebben veranderd. 

Als politieke jongerenorganisatie heeft de JOVD in haar 70-jarig bestaan sterk aan deze veranderingen bijgedragen. Vanzelfsprekend door het klaarstomen van vele daadkrachtige politici, maar eveneens door haar eigen handelen. Zo is de JOVD de initiatiefnemer geweest achter het fameuze Des Indes-beraad; het initiatief dat de grondslag heeft gevormd voor het eerste paarse kabinet dat ons land gekend heeft.

Paars is eveneens de kleur die de JOVD ter ere van onder andere deze prestatie een jaar lang met trots zal dragen. De vereniging zal dit jaar dan ook het paars van het latje halen om een legendarisch lustrumjaar neer te zetten.

 


*** Lustrumprogramma ***

 

Dies Natalis 2019

Datum: 23 februari 2019

Locatie: Koninklijke Industrieele Groote Club, te Amsterdam

De JOVD pakt uit voor haar zeventigste verjaardag! Om ons veertiende lustrum te vieren gaan we in gala dineren en feesten. Een uitgebreid diner met onze Ereleden, Liberalen van het jaar en andere hoogwaardigheidsbekleders. Dit evenement is het event van het lustrumjaar waar iedereen naar uitkijkt. Een avond vol legendes.

 

 

Het Galadiner van het JOVD Lustrum 2019 zal starten met een diner op niveau op een passende locatie in Nederland. Het diner wordt volledig verzorgt en is in de prijs inbegrepen. Het diner, waarbij speeches niet mogen ontbreken, wordt gevolgd door een gala dansavond tot in de kleine uurtjes. Waarbij geluid en licht tot een spektakel zijn verheven. Ook tijdens het galafeest zullen verscheidene versnaperingen aanwezig zijn.

Dit evenement is het meest legendarische evenement van het lustrumjaar en daartoe zullen er strikte kledingvoorschriften worden gehandhaafd. Dit diner is GALA, en in het goed Nederlands: White Tie.

 

Koop nu je ticket, want er zijn slechts 100 kaarten verkrijgbaar!

 

Binnenkort volgt meer informatie over het Lustrumcongres en de uitreiking van het Lustrumboek.

 


*** Passe-partout ***

 

Het JOVD Lustrum van 2019 wordt legendarisch! Met drie extra activiteiten, een lustrumboek en veel oude bekenden gaan we er een feest van maken aankomend jaar. En we willen zorgen dat het voor jou zo betaalbaar mogelijk is. Daarom biedt de JOVD in het lustrumjaar een heuse Passe-Partout aan voor het lustrum voor leden van de JOVD! Ben je geen lid, maar wel lid geweest en wil je het lustrum meemaken? Ook voor jou heeft de JOVD heel gunstige aanbiedingen. Mail daarvoor naar lustrum@jovd.nl.

De prijs voor de Diesviering is normaal gesproken € 70,00. Voor het Lustrumcongres is de ticketprijs eveneens € 70,00. Het lustrumboek gaat € 19,49 kosten. Dat tezamen is € 159,49. Maar met het lustrum Passe-Partout betaal je minder en krijg je meer waar voor je geld, dat moet liberalen toch aanspreken.

De Passe-partout prijs is € 150,00. Hierbij zit de toegang tot de Diesviering, het lustrumcongres en  de uitreiking van het lustrumboek compleet met verzorgde borrel. Een exemplaar van dit lustrumboek zit eveneens bij het Passe-partout inbegrepen. Naast dat je kosten bespaard krijg je toegang tot de beste plaatsen en een voorkeursbehandeling bij het lustrumcongres. Een legendarisch lustrum zit voor Passe-partout houders dus wel snor.

Tot slot wil de JOVD je nog een extraatje aanbieden. In plaats van in één keer de hele Passe-Partout prijs te betalen kun je akkoord gaan drie betalingstermijnen van € 50,00. Zo is niet je hele budget al voor de Kerst aan de JOVD besteed. Kortom: een legendarische aanbieding voor een legendarisch lustrum.

 

Bemachtig nu een Passe-partout via de online shop!

 


*** Merchandise ***

Speciaal voor haar lustrumjaar biedt de JOVD een beperkte editie van verenigingsaccessoires aan. Voor hen die de feestelijkheden van de JOVD op gepaste wijze willen uitdragen, zijn in onze speciale online lustrumshop passende memorabilia beschikbaar gesteld. Werp vandaag nog een blik op ons assortiment aan lustrumartikelen, want deze items zijn enkel voor een jaar beschikbaar!

 

Neem een kijkje in het legendarische lustrumassortiment!

 

De bovenstaande lustrumartikelen zijn zoals men in het modern Nederlands roept, een limited edition. Wees er dus snel bij!


***