Passe-Partout

 

Lustrum Passe-partout

 


Het JOVD Lustrum van 2019 wordt legendarisch! Met drie extra activiteiten, een lustrumboek en veel oude bekenden gaan we er een feest van maken aankomend jaar. En we willen zorgen dat het voor jou zo betaalbaar mogelijk is. Daarom biedt de JOVD in het lustrumjaar een heuse Passe-Partout aan voor het lustrum voor leden van de JOVD! Ben je geen lid, maar wel lid geweest en wil je het lustrum meemaken? Ook voor jou heeft de JOVD heel gunstige aanbiedingen. Mail daarvoor naar lustrum@jovd.nl.

De prijs voor de Diesviering is normaal gesproken € 70,00. Voor het Lustrumcongres is de ticketprijs eveneens € 70,00. Het lustrumboek gaat € 19,49 kosten. Dat tezamen is € 159,49. Maar met het lustrum Passe-partout betaal je minder en krijg je meer waar voor je geld, dat moet liberalen toch aanspreken.

De Passe-partout prijs is € 150,00. Hierbij zit de toegang tot de Diesviering, het lustrumcongres en  de uitrijking van het lustrumboek compleet met verzorgde borrel. Een exemplaar van dit lustrumboek zit eveneens bij het Passe-partout inbegrepen. Naast dat je kosten bespaard krijg je toegang tot de beste plaatsen en een voorkeursbehandeling bij het lustrumcongres. Een legendarisch lustrum zit voor Passe-partout houders dus wel snor.

Tot slot wil de JOVD je nog een extraatje aanbieden. In plaats van in één keer de hele Passe-Partout prijs te betalen kun je akkoord gaan drie betalingstermijnen van € 50,00. Zo is niet je hele budget al voor de Kerst aan de JOVD besteed. Kortom: een legendarische aanbieding voor een legendarisch lustrum.

 

Ticketshop

Wil je de Passe-partout in één keer aanschaffen? Klik dan hier:

Wil je de Passe-partout in drie termijnen aanschaffen? Klik dan hier:

 


***