Overlijdensbericht Hendrik Elema

 

Vandaag ontving de JOVD een droevig bericht. Hendrik Elema, gewaardeerd lid en oud-secretaris van de afdeling Den Haag e.o., is volledig onverwacht overleden. Dit plotselinge overlijden heeft ons allen overvallen en diep geschokt.


Hendrik heeft jaren een waardevolle bijdrage geleverd aan de afdeling, in zijn rol als afdelingssecretaris en als zeer gewaardeerd lid bij activiteiten en in politieke discussies. Hij zal worden herinnerd als iemand die altijd eerlijk en standvastig voor zijn mening uitkwam. De afdeling en de JOVD verliest in Hendrik een bevlogen en betrokken oud-bestuurder en lid, maar bovenal een vriend van velen.

Er is op zondag 17 juni vanaf 20:00 gelegenheid om samen met elkaar herinneringen aan Hendrik te delen en op te halen op het Algemeen Secretariaat van de JOVD, Lange Voorhout 12 te Den Haag. Hier zal ook een herinneringsboek liggen dat getekend kan worden.

Indien je op een ander moment een herinnering wil achterlaten in het boek, dan kan dat op dinsdag 19 juni van 11:00 uur tot 21:00 uur en op woensdag 20 juni van 11:00 uur tot 16:00 uur. Indien je niet in de gelegenheid bent om op een van deze momenten langs te komen, maar wel graag een herinnering achter wil laten, kun je altijd met een van de bestuurders contact opnemen om te kijken of er een ander moment is waarop je langs kunt komen. Het boek zal uiteindelijk worden overhandigd aan zijn familie: zijn ouders Matthé en Margreet en zijn zussen Nelleke en Riekje.

De afdeling Den Haag e.o., en met haar de hele JOVD, leeft mee met Hendriks familie en wenst hen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

De uitvaart zal, in besloten kring, plaatsvinden op donderdag 21 juni. Hier zal ook namens de JOVD gesproken worden over Hendrik. Vanuit de JOVD zal er tevens een delegatie aanwezig zijn op de uitvaart. Ook zal er een bloemstuk en een kaart namens alle JOVD'ers bij de nabestaanden worden bezorgd. Op woensdag organiseert de familie een condoleance, deze is voor iedereen openbaar.


Voor vragen kan iedereen ons altijd bereiken,
Met verdriet sluiten we af,

 

Fleur Venner, Voorzitter JOVD Den Haag e.o.
06-28594817
Splinter Chabot, Landelijk Voorzitter
06-47472837

 

Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie

 


Hendrik Elema

27-02-1988                    14-06-2018

30 jaar