Kennismakingsborrel

Op dinsdag 23 april is het tijd voor de maandelijkse borrel! Dé avond in de maand waarop we met z'n allen bij kunnen praten over de afgelopen tijd onder het genot van een drankje (of twee). Omdat we in de eerste week van mei op afdelingsreis zijn, zal de borrel van de maand mei al op 23 april plaatsvinden. Wij hopen jullie in groten getale te mogen ontvangen! Zien we jullie daar?

Niet alleen is het vanavond een gewone borrelavond, ook zal deze avond de kennismakingsactiviteit voor geïnteresseerden plaatsvinden. Deze activiteit zal boven worden gehouden, terwijl de ledenborrel gewoon beneden bij café Daen plaatsvindt. Rond 21.15 zullen de deelnemers van de kennismakingsactiviteit aansluiten bij de borrel om gezellig met ons allemaal een drankje te doen.

De borrel zal zoals altijd om 20 uur beginnen bij Café Daen. Heb jij interesse in de JOVD, maar ben je nog geen lid en wil je meer weten? Kom dan langs op de kennismakingsactiviteit! Je kunt ook een berichtje sturen naar onze Facebookpagina.

Terug

Datum

23 apr 2019

Locatie

Café Daen, Nijmegen

Aanvangstijd

20:00

Contactpersoon

Luca Meeuws

secretaris@jovdnijmegen.nl

Inschrijven via Facebook

Delen