Lezing Duurzaamheid & Jongeren

Duurzaamheid: een belangrijk onderwerp waar veel over gesproken wordt. Vooral voor jongeren en hun toekomst is het van belang om de wereld duurzamer te maken. Ook in onze stad is duurzaamheid een prioriteit; Nijmegen was de duurzame hoofdstad (Green Capital) van Europa in 2018. Toch is het soms lastig om zelf concreet iets bij te dragen aan duurzaamheid. Daarom stellen wij de vraag: hoe kunnen jongeren zich inzetten voor een duurzame toekomst?

Puck Sanders, voormalig gemeenteraadslid van D66 in Nijmegen en projectmanager Health, Safety & Environment bij Alliander, komt dinsdag 15 januari een lezing geven over duurzaamheid & jongeren. Hij kan ons alles vertellen over het probleem, het belang van duurzaamheid en mogelijke oplossingen. Vanuit zijn ervaringen als gemeenteraadslid en projectmanager zullen we stilstaan bij voorbeelden van duurzaamheidsinitiatieven door jongeren en een lokale casus behandelen.

De lezing zal zoals gewoonlijk plaatsvinden in restaurant De 4 Heeren in Nijmegen en begint om 20 uur. Ben jij geïnteresseerd in de JOVD en wil je graag eens langskomen? Woon dan vrijblijvend deze lezing bij en stel ons naderhand al je vragen!

Terug

Datum

15 jan 2019

Locatie

De 4 Heeren, Nijmegen

Aanvangstijd

20:00

Contactpersoon

Luca Meeuws

secretaris@jovdnijmegen.nl

Inschrijven via Facebook

Delen