Lezing Mission Command

Op dinsdag 19 maart zal Luitenant Kolonel der Mariniers Jan ten Hove komen spreken over de leiderschapsfilosofie Mission Command. In Mission Command bestaat het doel uit een duidelijk wat en waarom - en gaat het niet om de manier waarop het doel wordt bereikt. Volgens deze filosofie geeft absolute duidelijkheid over een teamdoel focus en succes.

Naast het Korps Mariniers heeft Jan ten Hove ook gewerkt in het bedrijfsleven als consultant. Daar heeft hij ondersteund in het ontwikkelen en implementeren van visies, missies en waarden van bedrijven waar hij mee samenwerkte, waaronder Bacardi, Grohe, Kenya Airways en Walmart. Na drie jaar als adviseur keerde Jan terug naar het Korps Mariniers.

Op deze avond zal Jan ten Hove niet alleen vertellen over zijn werkzaamheden en de filosofie Mission Command, maar zal hij ook uitleggen hoe je deze filosofie kan toepassen binnen elk mogelijk team; niet alleen binnen een militair team. Kortom, het zal een zeer leerzame avond worden. Zorg dat je erbij bent!

Ben je geen lid van de JOVD maar wil je toch graag bij deze lezing zijn? Stuur dan een berichtje naar onze Facebookpagina en verover een plekje!

Terug

Datum

19 mrt 2019

Locatie

De 4 Heeren, Nijmegen

Aanvangstijd

20:00

Contactpersoon

Luca Meeuws

secretaris@jovdnijmegen.nl

Inschrijven via Facebook

Delen