Politieke Leerschool: Liberalisme II

Dinsdag 26 februari zullen we ons verder verdiepen in het gedachtegoed van het liberalisme! In september hebben we natuurlijk al de training Liberalisme I gevolgd, maar over het liberalisme raak je nooit écht uitgepraat. In de training Liberalisme II wordt nog verder de diepte opgezocht, waarbij concepten uit Liberalisme I verder worden uitgewerkt en er nog dieper wordt nagedacht over wat nu precies dat liberalisme is en wat het inhoudt om een liberaal te zijn.

Trainer Thomas van Gemert zal deze avond bij ons langskomen om ons alles te leren over het liberalisme. Voorkennis over de basis van het liberalisme, bijvoorbeeld de training Liberalisme I, wordt hierbij verondersteld. Het is geen probleem als je de training Liberalisme I hebt gemist, maar zorg dan wel dat je met wat voorkennis naar de training komt.

We beginnen zoals altijd om 20 uur bij restaurant De 4 Heeren in Nijmegen. Ben je nog geen lid van de JOVD en heb je interesse? Kom dan eens een kijkje nemen! Stuur een berichtje naar onze Facebookpagina voor vragen of kom gezellig langs. Hopelijk zien we je daar!

Terug

Datum

26 feb 2019

Locatie

De 4 Heeren, Nijmegen

Aanvangstijd

20:00

Contactpersoon

Luca Meeuws

secretaris@jovdnijmegen.nl

Inschrijven via Facebook

Delen