Rijnmond College: de Rotterdamse haven

De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa. Het havengebied, met een lengte van 42 kilometer, is één van de belangrijkste kruispunten van de goederenstroom ter wereld. Zo is de haven de toegangspoort tot de Europese markt met meer dan 350 miljoen consumenten. Een plek waar veiligheid, bereikbaarheid en duurzaamheid de hoogste prioriteit hebben. De Rotterdamse haven vormt daardoor een integraal onderdeel voor de regio Rijnmond en de stad Rotterdam.

Op dinsdag 17 april 2018 komt de heer Richard van der Eijk, director Communications & External Affairs van het Havenbedrijf Rotterdam (Port of Rotterdam), een bezoek brengen aan JOVD Rijnmond. Tijdens deze interessante avond worden thema’s besproken als de recente ontwikkelingen die in de Rotterdamse haven spelen, hoe de rol van het Havenbedrijf in economisch perspectief eruit ziet en hoe de haven/het Havenbedrijf omgaat met trends op het gebied van bijvoorbeeld technologie of het klimaat.

Een groot bewonderaar van onze haven of gewoon geinteresseerd? Kom dan dinsdagavond 17 april naar de Stadsbrasserie Rotterdam. Vanaf 19:30u zijn jullie van harte welkom. Het gesprek met de heer Van der Eijk begint om 20:00u.

Terug

Datum

17 apr 2018

Locatie

Stadsbrasserie, Rotterdam

Aanvangstijd

19:30

Inschrijven via Facebook

Delen