Rijnmond on Tour: op bezoek bij de Zusterstad in 't Zuiden

JOVD Rijnmond on Tour is terug en grootser dan ooit tevoren. Op 18 en 19 november reist JOVD Rijnmond af naar de Zuidelijke Nederlanden om een weekend te genieten van al het moois dat Antwerpen te bieden heeft. Het programma, dat nog niet vaststaat, is deels afhankelijk van jullie input. Daarom komt er een poll online, waarin jullie kunnen aangeven welk museum jullie willen bezoeken.

Op zaterdagochtend zullen we afreizen naar Antwerpen. Zondag zijn we rond de avond weer terug in het mooie Rotterdam. Voor deze JOVD Rijnmond on Tour geldt een eigen bijdrage van €75,-. Deze eigen bijdrage is gebaseerd op een busreis naar Antwerpen, hotelovernachting, museumbezoek en een diner.

Je kunt je aanmelden door het formulier voor 21 oktober in te vullen. Door dit formulier in te vullen geef je akkoord om de eigen bijdrage voor 31 oktober aan de JOVD Rijnmond te betalen. Je deelname is pas zeker, zodra je een bevestiging hebt ontvangen en het geld is overgemaakt. 

Meld je snel aan, er is een maximaal aantal deelnemers voor deze trip!

Heb jij een leuk idee voor de JOVD on Tour? Wat moeten we echt bezoeken? Neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Dit evenement is alleen toegankelijk voor leden van de JOVD. Lid worden kan op https://www.jovd.nl/word-jovder. Eerst een ander evenement bijwonen? Bekijk onze aankomende evenementen op de facebookpagina!

Terug

Datum

18 nov 2017 - 19 nov 2017

Locatie

Antwerpen

Aanvangstijd

08:00

Inschrijven via Facebook

Delen