JOVD Delft e.o.

Welkom op de pagina van de commissie JOVD Delft e.o., een autonoom onderdeel van de JOVD Rijnmond. De Commissie Delft e.o. is verantwoordelijk voor de organisatie van activiteiten voor liberale jongen in regio Delft.

Als JOVD Delft e.o. vinden wij het belangrijk dat liberale jongeren goed vertegenwoordigd zijn in Delft en het liberale geluid gehoord wordt in het maatschappelijk debat. We schrijven daarom opinieartikelen en doen mee aan debatten, waarmee we geregeld de lokale en nationale pers halen. Verder organiseren we activiteiten met politieke en maatschappelijke thema’s, zoals sprekersavonden met Tweede Kamerleden en regionale politici, maar bijvoorbeeld ook excursies naar energiecentrales en lezingen over technologische onderwerpen.

Geïnteresseerd in de JOVD Delft e.o.? Meld je aan als lid van JOVD Rijnmond en kom langs op onze activiteiten! Op de hoogte blijven van onze evenementen kan via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/JOVDDelfteo/. Mochten er vragen zijn, kunt u ons bereiken via secretarisdelft@jovdrijnmond.nl