Projectgroep Voorjaarscongres

Wil je meer weten over het Voorjaarscongres 2017? Kom je straks je hotelkamer niet meer in? Of heb je een ander probleem van soortgelijke aard? Geen zorgen, de Projectgroep staat voor je klaar. Een e-mail naar de gehele projectgroep kun je sturen naar congres@jovd.nl.

 

Irene Bauer

Auditor
E-mailadres: irene.bauer@jovd.nl
Afdeling: Rijnmond

Afgevaardigde vanuit het Hoofdbestuur om de Projectgroep een beetje in toom te houden. Moet af en toe een beetje op de rem trappen als de ideeën iets te extreem worden, maar vaker wel dan niet is Irene enthousiast en mag de PG losgaan. Waar zou het congres zijn zonder deze getalenteerde Dordrechtse?

Riccardo Gunst

Voorzitter
E-mailadres: congres@jovd.nl
Afdeling: Baronie van Breda

Riccardo heerst als een dictator over zijn Projectgroep. Twee uur later dan gepland een offerte doorgestuurd? Riccardo hangt bij je aan de telefoon. Deze nuchtere Zeeuw weet hoe hij een Projectgroep bezighoudt en zorgt mede daardoor voor een nu al onvergetelijk congres!

Maarten van Asten

Inhoud & Sprekers
E-mailadres: congres@jovd.nl
Afdeling: Hart van Brabant

Waarschijnlijk de bestzingende brabo van de vereniging. Maar Maarten kan niet alleen zingen, hij kan ook nog eens als geen ander sprekers regelen die met ons Into the Future gaan. Als Maarten het voor het zeggen had, had waarschijnlijk het hele congres in het teken van Karaoke gestaan.

Jos Loock

Locatie & Logistiek
E-mailadres: congres@jovd.nl
Afdeling: Utrecht e.o.

Multitalent uit de regio Utrecht. Mag helaas zijn DJ-kunsten niet op het congres vertonen, maar voor de rest kan hij zich naar hartelust uitleven. Heeft samen met Henk een schitterende congreslocatie geregeld en het knalfuif op de zaterdag belooft eveneens een feest van jewelste te worden.

Henk van Beek

Locatie & Logistiek
E-mailadres: congres@jovd.nl
Afdeling: Rijnmond

Door Henk wordt dit congres het beste juridisch dichtgetimmerde congres aller tijden. Naast het compleet herschrijven van de algemene voorwaarden heeft deze Rotterdamse econoom in spé ook nog flink wat leuke dingen onder zijn hoede. Samen met Jos is hij hoofdverantwoordelijk voor het diner en het knalfuif op de zaterdagavond. Moet goedkomen toch?