Top van Holland

Van harte welkom op de website van de JOVD Top van Holland

Wij proberen een toegankelijke afdeling te zijn, waar iedereen kennis kan maken met de JOVD en met de politiek. Als afdeling van de JOVD proberen wij gezelligheid te combineren met politieke beginselen. Tevens proberen wij onze leden een verdieping te geven in de politiek die ze in het dagelijk leven missen. Met name gezelligheid staat hoog in het vaandel van de JOVD Top van Holland, omdat wij van mening zijn dat iedereen plezier in het leven kan gebruiken. Iedereen is welkom en niemand wordt de deur gewezen.

De afdeling is ontstaan in 2001 en door een fusie van verschillende kleine afdelingen nu enige tijd actief als afdeling Top van Holland. Regelmatig hebben wij gezellige, leuke en zeer interessante activiteiten. Tijdens deze activiteiten kan jij kennis maken met het bestuur en andere leden. Tevens kan jij je kennis van de politiek vergroten en lekker discussiëren met de overige leden. Niet politiek geïnterreseerd? Geen probleem! Iedereen is welkom en naast de politieke activiteiten ook genoeg tijd voor gezelligheid. Voel je niet bezwaard en kom gerust een keer langs.

Meer weten? Kijk rustig rond op de site of neem eens contact op met de secretaris, via secretaris@jovdtopvanholland.nl Je kunt uiteraard ook gewoon eens langskomen tijdens een van onze activiteiten!

Hopelijk tot een van onze activiteiten.