In gesprek met Ybeltje Berckmoes

Met gepaste trots presenteren wij de eerste spreker van het bestuur Morsch 2. De voormalig VVD politica die de media de afgelopen weken heeft beheerst. Haast in elk medium werd over deze politica gesproken. Bijvoorbeeld op GeenStijl, Powned, De Telegraaf, Nu.nl, het Algemeen Dagblad en in de NRC werd deze politica genoemd en de verhalen uit haar boek breed uitgemeten. Maar op 19 oktober is zij bij ons te gast. Wij hebben het over Ybeltje Berckmoes.

Van 2011 tot en met 2017 was Ybeltje Tweedekamerlid van de VVD. Een vrij onbesproken Kamerlid, niet vanwege haar prestaties, maar omdat ze vrijwel onzichtbaar was. Zelf dusdanig dat ze in 2015 door de Volkskrant is verkozen tot meest onzichtbare Kamerlid. Tijdens deze periode heeft Ybeltje veel meegemaakt binnen de VVD. Aangeschoten Kamerleden die komen opdraven voor stemmingen en diverse overheidsbanen die in het vooruitzicht worden gesteld. Het is niet niks wat zij allemaal heeft meegemaakt. Dit heeft Ybeltje gebundeld in een boek genaamd: Voorlichting loopt met u mee tot het ravijn, mijn ontluisterende jaren in de VVD fractie.

En daar over kan jij met haar in gesprek gaan op 19 oktober om 19:30. Zet jezelf op aanwezig en krijg verhalen over de Tweedekamer en de VVD fractie te horen die je nog niet wist.

Terug

Datum

19 okt 2017

Locatie

Cafe Nola Social, Alkmaar

Aanvangstijd

19:30

Contactpersoon

Floris Appel

secretaris@jovdtopvanholland.nl

Inschrijven via Facebook

Delen