Twente

Welkom op de webpagina van JOVD Twente! De JOVD is dé liberale politieke leerschool. Het bestaat sinds 1949 en is sinds 1 januari 2000 de officiële jongerenorganisatie van de VVD. Echter zijn we wel onafhankelijk wat betreft onze standpunten!

Onze afdeling biedt de ideale mix van inhoud en gezelligheid in het verre oosten. Zo komen er interessante sprekers langs, houden we interessante cursussen, maar zijn er ook leuke borrels en andere gezellige activiteiten.

Onder het kopje agenda, in het linker klik menu, zie je de komende activiteiten. Ook als je nog geen lid bent, ben je van harte welkom! Hoe meer mensen er naar onze activiteiten komen, hoe gezelliger het is.

Daarnaast biedt de JOVD Twente jou als lid de mogelijkheid om je (politieke) ambities en talenten te ontwikkelen en te gebruiken. Ben jij een liberaal in hart en nieren, en wil jij je actief inzetten voor de JOVD Twente? Dat kan. We hebben dit jaar een tweetal commissies waar je je voor kan inzetten; de politieke denktank en de commissie Organisatie & Ledenwerving. Schroom niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden, of stuur een mail met je naam en telefoonnummer en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Houd vooral ook onze facebook pagina in de gaten voor nieuws.

 

Hopelijk tot snel!

 

Mitchell Boers

Voorzitter JOVD Twente