Hoofdbestuur

Het Hoofdbestuur is het hoogste bestuursorgaan van de JOVD, maar organiseert in principe niets op lokaal niveau. Het Hoofdbestuur heeft veel taken en verantwoordelijkheden, waaronder het onderhouden van interne en externe contacten, het bijhouden van de financiële en secretariële administratie, het coördineren van promotionele of politieke campagnes en het organiseren van grote landelijke evenementen. Op deze pagina kun je kennis maken met het Hoofdbestuur van de JOVD.

Splinter Chabot

Landelijk Voorzitter
Afdeling: Amsterdam e.o.

Telefoon: +31 (0)6 47 47 28 37

Splinter Chabot is de Landelijk Voorzitter van de JOVD. Als Landelijk Voorzitter geeft Splinter dagelijks leiding aan de vereniging en aan het Hoofdbestuur van de JOVD. Daarnaast is Splinter het gezicht van de JOVD naar buiten toe en verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met o.a. de VVD. Ook wil Splinter de JOVD levendiger maken. Daarnaast staat Splinter voor vernieuwing, verandering en verbinding.

Bram Roodhart

Landelijk Vicevoorzitter, Voorlichting en Opleiding & Training
Afdeling: Den Haag e.o.

Telefoon: +31 (0)6 83 20 74 94

Bram Roodhart is de Landelijk Vicevoorzitter van de JOVD. Als Vicevoorzitter helpt hij bij het besturen van de vereniging. Daarnaast is hij de Voorlichter en gaat hij binnen het bestuur over Opleiding en Training. In deze rol is Bram de drijvende kracht achter het talentmanagement van de JOVD. De JOVD wordt in Nederland gezien als Dé Politieke Leerschool van Nederland.

Dorus Dijkstra

Landelijk Secretaris
Afdeling: Twente

Telefoon: +31 (0)6 46 02 75 09

Dorus Dijkstra is de Landelijk Secretaris van de JOVD. Als Landelijk Secretaris is Dorus verantwoordelijk voor de administratie van de vereniging. Tevens is Dorus verantwoordelijk voor het beheer van het Algemeen Secretariaat.

Daan Looij

Landelijk Penningmeester
Afdeling: Kennemerland

Telefoon: +31 (0)6 15 65 01 94

Daan Looij is de Landelijk Penningmeester van de JOVD. Als Landelijk Penningmeester houdt hij zich elke dag bezig met de verenigingsfinanciën. Hij zorgt ervoor dat het geld de goede kant op blijft rollen en dat de JOVD financieel gezond blijft. 

Stijn de Vreede

Algemeen Bestuurslid Marketing
Afdeling: Rijnmond

Telefoon: +31 (0)6 36 16 17 41

Stijn de Vreede is het Algemeen Bestuurslid Marketing van de JOVD. Stijn is verantwoordelijk voor het marketingbeleid en de campagnezaken van de JOVD. Daarnaast beheert Stijn de social media kanalen van de vereniging.

Siem van Ostaden

Algemeen Bestuurslid Organisatie
Afdeling: Groningen

Telefoon: +31 (0)6 44 44 87 12

Siem van Ostaden is het Algemeen Bestuurslid Organisatie van de JOVD. Hij richt zich in deze hoedanigheid op alle landelijke projecten. Hierbij kun je denken aan de JOVD-congressen, het Benefietdiner, bestuurdersdagen, introductieweekenden en de Blauwe Kamer. Hij is degene die ervoor zorgt dat uiteindelijk alles op rolletjes loopt.