Hoofdbestuur

Het Hoofdbestuur is het hoogste bestuursorgaan van de JOVD, maar organiseert in principe niets op lokaal niveau. Het Hoofdbestuur heeft veel taken en verantwoordelijkheden, waaronder het onderhouden van interne en externe contacten, het bijhouden van de financiële en secretariële administratie, het coördineren van promotionele of politieke campagnes en het organiseren van grote landelijke evenementen. Op deze pagina kun je kennis maken met het Hoofdbestuur van de JOVD.

Splinter Chabot

Landelijk Voorzitter a.i.
Afdeling: Amsterdam e.o.

Telefoon: +31 (0)6 47 47 28 37

Splinter Chabot is de Landelijk Voorzitter a.i. Als Landelijk Voorzitter a.i. geeft Splinter dagelijks leiding aan de vereniging en aan het Hoofdbestuur van de JOVD. Daarnaast is Splinter het gezicht van de JOVD naar buiten toe en verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met o.a. de VVD. Ook wil Splinter de JOVD levendiger maken. Daarnaast staat Splinter voor vernieuwing, verandering en verbinding.

Bram Roodhart

Algemeen Bestuurslid Opleiding en Training
Afdeling: Den Haag e.o.

Telefoon: +31 (0)6 83 20 74 94

Bram Roodhart is het Algemeen Bestuurslid Opleiding en Training. In deze rol is Bram de drijvende kracht achter het talentmanagement van de JOVD. De JOVD wordt in Nederland gezien als Dé Politieke Leerschool van Nederland. Om dit waardeoordeel waar te maken, zorgt Bram ervoor dat er trainingstrajecten, workshops, trainersdagen en verdiepende trainingen worden gegeven. Zo zorgt de JOVD ervoor dat het talenten klaarstoomt voor de politiek. 

Lex Cornelissen

Landelijk Secretaris a.i.
Afdeling: Rijnmond

Telefoon: +31 (0)6 41 58 32 03

Lex Cornelissen is de Landelijk Secretaris a.i. In deze rol is Lex verantwoordelijk voor de administratieve zaken bij de JOVD. Ook is Lex verantwoordelijk voor het Algemeen Secretariaat.

Naast deze functie is Lex ook het Algemeen Bestuurslid Politiek. In deze functie zorgt Lex ervoor dat de (interne) politieke discussie aangewakkerd wordt. Op deze manier blijft de JOVD onderdeel van het maatschappelijk debat.

 

Daan Looij

Landelijk Penningmeester
Afdeling: Haarlemmermeer e.o.

Telefoon: +31 (0)6 15 65 01 94

Daan Looij is de Landelijk Penningmeester van de JOVD. Als Landelijk Penningmeester houdt hij zich elke dag bezig met de verenigingsfinanciën. Hij zorgt ervoor dat het geld de goede kant op blijft rollen en dat de JOVD financieel gezond blijft. 

Siem van Ostaden

Algemeen Bestuurslid Organisatie
Afdeling: Groningen e.o.

Telefoon: +31 (0)6 44 44 87 12

Siem van Ostaden is het Algemeen Bestuurslid Organisatie van de JOVD. Hij richt zich in deze hoedanigheid op alle landelijke projecten. Hierbij kun je denken aan de JOVD-congressen, het Benefietdiner, bestuurdersdagen, introductieweekenden en de Blauwe Kamer. Hij is degene die ervoor zorgt dat uiteindelijk alles op rolletjes loopt.