Hoofdbestuur

Het Hoofdbestuur is het hoogste bestuursorgaan van de JOVD, maar organiseert in principe niets op lokaal niveau. Het Hoofdbestuur heeft veel taken en verantwoordelijkheden, waaronder het onderhouden van interne en externe contacten, het bijhouden van de financiële en secretariële administratie, het coördineren van promotionele of politieke campagnes en het organiseren van grote landelijke evenementen. Op deze pagina kun je kennis maken met het Hoofdbestuur van de JOVD.

Rutger de Ridder

Landelijk Voorzitter
Afdeling: Den Haag e.o.

Telefoon: +31 (0)6 27 32 59 08

Als Landelijk Voorzitter geef ik dagelijks leiding aan de vereniging en aan het Hoofdbestuur van de JOVD. Daarnaast ben ik het gezicht van de JOVD naar buiten toe en verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met o.a. de VVD. Het is mijn missie om van de JOVD een bruisende en invloedrijkere vereniging te maken. 

Koen Bokhorst

Landelijk Vicevoorzitter, portefeuille Voorlichting & Marketing
Afdeling: Flevoland

Telefoon: +31 (0)6 41 85 95 46

"Als Landelijk Vicevoorzitter met de portefeille Voorlichting & Marketing sta ik de Landelijk Voorzitter bij in zijn werkzaamheden en ben ik een luisterend oor voor Hoofdbestuurders en leden van de vereniging. Daarnaast zet ik mij in voor de externe profilering van de vereniging."

Jeroen Hendrikx

Landelijk Secretaris
Afdeling: Hart van Brabant

Telefoon: +31 (0)6 57 59 92 00

“Als Landelijk Secretaris ben ik verantwoordelijk voor de administratieve zaken van de JOVD, zoals bijvoorbeeld de ledenadministratie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het Algemeen Secretariaat. Tenslotte ondersteun ik de andere Hoofdbestuursleden bij hun werkzaamheden.”

Simon Tol

Landelijk Penningmeester
Afdeling: Zwolle e.o.

Telefoon: +31 (0)6 22 32 02 23

“Als Landelijk Penningmeester houd ik de verenigingsfinanciën in de gaten.”

Joris Zevenbergen

Algemeen Bestuurslid Politiek
Afdeling: Amsterdam e.o.

Telefoon: +31 (0)6 53 30 41 37

“Als Algemeen Bestuurslid Politiek zet ik mij in voor de politieke profilering van de vereniging.”

Irene Bauer

Algemeen Bestuurslid Organisatie
Afdeling: Rijnmond

Telefoon: +31 (0)6 81 02 56 72

“Als Algemeen Bestuurslid Organisatie richt ik mij op landelijke projecten zoals de internationale reis, het benefietdiner, de bestuurdersdagen, de introductieweekenden en de congressen."