Introweekend

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 organiseert de JOVD het introductieweekend voor nieuwe JOVD'ers. Een weekend waar je samen met een groep andere nieuwe leden meer leert over de JOVD en de (Haagse) politiek. Uiteindelijk is dit introductieweekend een geweldige eerste stap binnen de vereniging waar je vrienden voor het leven kunt maken.

Het weekend zal een balans zijn tussen inhoudelijke activiteiten en momenten waarop gezellig kennis gemaakt kan worden met de vereniging, deelnemers alsook de stad Den Haag.

Tickets kosten maar 35 euro (plus 50 cent verwerkingskosten) en voor dit bedrag kun je een weekend lang genieten van alles wat onze vereniging te bieden heeft. Wij zorgen voor een lunch, diner, borrel en overnachting met ontbijt. Geweldig toch? Blok alvast 9 en 10 juni in je agenda.

Tickets zijn verkrijgbaar in de Ticketshop (klik hier), meld je aan op de facebookpagina (klik hier) en we zullen je op de hoogte houden als er meer informatie over het programma beschikbaar is.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de organisatie door een e-mail te sturen naar introweekend@jovd.nl. Vergeet niet: erbij zijn is meemaken. We hopen je 10 en 11 juni te zien, tot dan!