Zwolle e.o.

Welkom bij de JOVD Zwolle e.o.

De JOVD is een vereniging voor iedereen die zichzelf wil verbeteren, van gezelligheid houdt of zich meer wil verdiepen in politiek en maatschappij. Inmiddels bestaat de afdeling in Zwolle uit 130 leden en is nog steeds groeiende. JOVD'ers zijn enthousiaste jongeren tussen de 16 en 31 jaar en zijn woonachtig van Harderwijk tot Raalte en van Giethoorn tot Heerde. 

Elke maand worden er verschillende activiteiten georganiseerd, veelal in Zwolle. Deze activiteiten zijn zowel hier onder het kopje 'Activiteitenkalender' te vinden, als op onze Facebook. De activiteiten zijn vrij toegankelijk, je betaalt dus geen entree en je mag als geïnteresseerde altijd een aantal keer langskomen! 

In het verleden hebben we al Kamerleden zoals Malik Azmani, Han ten Broeke en Arie Slob op bezoek gehad en hebben we thema-avonden gehad over privacy, Europa en Defensie. Ook om jezelf te ontwikkelen ben je bij de JOVD aan het juiste adres. JOVD-trainers zijn van hoge kwaliteit en geven een veelvoud aan vaardigheidstrainingen. Denk aan een training Speechen of Debatteren en aan een mediatraining. Inhoud kan niet zonder gezelligheid, daarom organiseren we ook iedere maand wel een gezellige borrel. Ook na de inhoudelijke activiteiten wordt er nog gezellig nageborreld. 

Ik hoop dat ik je een beetje meer inzicht heb kunnen geven in de JOVD Zwolle en omstreken. Kijk gerust eens verder op onze website, bekijk foto's op Facebook of word direct lid voor maar 5 euro! Voor meer informatie over de JOVD kun je me altijd appen, bellen of mailen. Ik hoop je binnenkort op één van onze activiteiten te mogen verwelkomen!

 

Niels Tol
Voorzitter JOVD Zwolle en omstreken