Thorbeckeverbond '13

Op 15 maart 2013 werd in Het Vliegende Paard onze afdeling opgericht. Na een tijdje als regiocommissie onder JOVD Groningen te hebben gefunctioneerd, was het tijd om op eigen benen te staan. Nu, meer dan 3,5 jaar verder, is het tijd om weer een stapje verder te gaan. Het is tijd om een eigen donateursnetwerk op te zetten.

Vanaf 1 januari 2017 is dit netwerk actief. Voor het symbolische bedrag van €20,13 ben je lid van het Thorbeckeverbond, ook al worden hogere donaties uiteraard niet geweigerd. Inmiddels hebben we een fantastische borrel met Tweede Kamerlid Malik Azmani gehad en zijn we naar de escape room in Genemuiden geweest. We zijn druk bezig met de volgende activiteit. Ideeën zijn meer dan welkom, neem daarvoor contact op met Coos Holwerda via penningmeester@jovdzwolle.nl.

Aangezien de JOVD een ANBI-status heeft, zijn giften aan de JOVD en haar afdelingen fiscaal aftrekbaar. Dit is nóg een reden om onze afdeling financieel te steunen, zodat we nog betere activiteiten kunnen neerzetten, zodat we nog bruisender kunnen zijn en zodat we de liberale waarden in Zwolle nog beter kunnen verdedigen!