Thorbeckeverbond '13

Op 15 maart 2013 werd in Het Vliegende Paard onze afdeling opgericht. Na een tijdje als regiocommissie onder JOVD Groningen te hebben gefunctioneerd, was het tijd om op eigen benen te staan. Na 3,5 jaar is besloten om een stap verder te gaan: op 1 januari 2017 is Thorbeckeverbond '13 opgericht. Dit is het officiële donateursnetwerk van JOVD Zwolle en omstreken, vernoemd naar onze Zwolse en liberale trots: Johan Rudolph Thorbecke. 

Voor het symbolische bedrag van €20,13 per jaar ben je al lid van het Thorbeckeverbond. In dit geval ben je 'blauw' lid. Als 'gouden' lid krijg je alle voordelen van een 'blauw' lid en daarnaast krijg je een mooi relatiegeschenk. 'Gouden' lid ben je voor minimaal €50 per jaar. 

 

Als Thorbeckeverbond organiseren we meerdere activiteiten per jaar. Zo hebben we een fantastische borrel met Tweede Kamerlid Malik Azmani gehad en zijn we naar de escape room in Genemuiden geweest. We zijn druk bezig met de volgende activiteit. Ideeën zijn meer dan welkom, neem daarvoor contact op met Maurice Schurink via thorbecke13@jovdzwolle.nl.

Aangezien de JOVD een ANBI-status heeft, zijn giften aan de JOVD en haar afdelingen fiscaal aftrekbaar. Dit is nóg een reden om onze afdeling financieel te steunen, zodat we nog betere activiteiten kunnen neerzetten, zodat we nog bruisender kunnen zijn en zodat we de liberale waarden in Zwolle nog beter kunnen verdedigen!